Baner og anlegg

Fotball

HIL har 2 gress fotballbaner. Brudalen og Klokkarstranda.

skilt mot baneBrudalen er i hovedsak merket som 5er og 7er baner. På området er det en Kiosk som bemannes av foreldre når det er kamp. Parkering er på høyre side (nordside) av banen. Gå gjennom tunell. Klokkarstranda er 11er bane men kan benyttes til trening for alle etter avtale.

Kjøring: Fra Lillehammer. Ta til venstre mot Gålå, følg hovedvei. Passer bru over Laugen. Bane til Venstre. Parkering Høyre side
Ca 1 times kjøring fra Lillehammer. Avtal med lagleder for bruk av garderobe. Velkommen til oss!

 

 

brudalen kart

Ski 

HIL har en «ny» skiløype i Hardvollsmorka. Hovedmålgruppe er barn fra 0 – 12 år, men vi håper samtidig at både ungdom og voksne vil bruke løypa til trening og rekreasjon. Inn og utgang på samme sted som før, men trasse er lagt lenger inn i skogen – for å få ro og stillhet.

Kjør til neste av kjøring etter Brudalen. Kjør inn til høyre – Folkets Hus. Parkering. Mulighet for låne garderobe/toalett/dusj på Folkets Hus (Grendahuset) Gjør avtale med vertskapet i Skigruppa. Løype 3 -2 -1 km. Både skøyte og klassisk. Lys til anlegget er bryter på startbua, lyser 2 timer etter trykk.

kart lysløype hil

Vi viser ellers til Gålå idrettsanlegg sitt komplette skianlegg på Gålå. Lysløype og milevis med preparerte løyper.

I 2018 ble det bygget hoppanlegg i rekordfart i Jordalen, og det har allerede vært arrangert flere renn her med positive tilbakemeldinger.

Her er det 4 bakker. K70, K45, K25 OG K10.

Følg Jordalen på Facebook:

https://www.facebook.com/Jordalen-hoppanlegg-1572517636150672/

 

Foto: Bjørn Sletten

Det skal også bygges skilekområde her.